Home » News & Events » Bengkel Khat Bersama Pelajar Maahad Tahfiz Ismail Sempena Program Iktikaf Perdana

PUNCAK ALAM – Sekitar Bengkel Khat Restu International College kepada pelajar Maahad Tahfiz Ismail sempena Karnival Ramadhan Program Iktikaf Perdana Restu International College pada 1 hingga 3 Jun 2018 di Masjid Puncak Alam.

Hampir 50 pelajar Maahad Tahfiz Ismail yang terlibat dalam Bengkel Khat kali ini. Untuk pengetahuan anda, Restu International College juga pernah mengadakan Bengkel Khat untuk peringkat Sekolah di sekitar daerah Selangor.

Artikel: Bengkel Khat Sekolaj Agama Menengah Nurul Iman Bukit Cherakah

Bengkel Khat ini adalah terbuka dan percuma kepada sekolah-sekolah di sekitar Shah Alam dan Selangor sahaja.

Penyertaan Bengkel Khat

Jika berminat, sila sertakan maklumat anda seperti contoh berikut dan hubungi/Whatsapp kepada pihak Pemasaran kami di 013-3098851.

Contoh Maklumat
Nama Sekolah: