Home » Programmes » Diploma In Islamic Early Childhood Education » Isu & Gejala Kanak-Kanak: Program Anjuran Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Isu & Gejala Kanak-Kanak: Program Anjuran Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Isu & Gejala Kanak-kanak merupakan program anjuran pelajar dari kursus Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak Islamik Restu International College. Program tersebut mengulaskan isu dan trend yang dihadapi oleh kanak-kanak masa kini dan bagaimana untuk seorang cikgu menangani masalah terkini.

Tempat : Student Lounge RESTU INTERNATIONAL COLLEGE (RIC)
Tarikh dan Masa: 21 April 2018 (9.00 a.m-12.00 p.m)
Jumlah Penyertaan : 56 Orang
Anjuran : Pelajar Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak Islamik RIC

Antara tetamu jemputan untuk program ini adalah Puan Zakiah Binti Mat Rabee (Pegawai Pejabat Pelajaran Daerah Bahagian Pengurusan Kualiti dan Pensyarah Sambilan), Puan Zaiton Binti Zakaria (Bekas Pegawai Kementerian Pendidikan Bahagian Pra Sekolah), En. Muhammad Ghazawi Bin Zulkarnain (Pegawai Hal Ehwal Pelajar Restu International College), Pensyarah Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak Restu International College, Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar RIC dan Pelajar Ikatan Mahasiswa Prasekolah Unisel.

Translate »